Om Tiger Marine

Tiger Marine er en egyptisk båtbygger. Deres fabrikk på mer enn 9000 kvm og ligger 50 km fra den internasjonale flyplassen i Kairo, 80 km fra Suez havn og 200 km fra Alexandria havn.

Firmaet har fem ingeniører og 95 ansatte med høy teknisk kompetanse som bygger og designer båtene.

Selskapet har to produksjonslinjer, en for fiberglassproduksjon og en for oppblåsbare båter. Alle båtene fra Tiger Marine bygges for hånd av våre dyktige fagarbeidere.

LANG ERFARING

Tiger Marine har bygget båter siden 1996 – eller mer enn 25 år. Gjennom disse årene har selskapet utviklet og forbedret sine teknikker innen bygging og utvikling av oppblåsbare båter.

Deres erfaring og stadige utvikling gjør at kundene får kvalitetsbåter med overlegen ytelse.

BARE EUROPEISKE DELER

Båtene fra Tiger Marine er bygget med de beste delene på markedet – laget av de fremste europeiske produsentene som alle følger CE-forskrifter.

Deres produksjon sikrer den aller beste kvaliteten og at kunden får den beste båten.

SVEISETEKNOLOGI

Alle pongtonger er laget av stoff fra Valmex og er produsert med det aller siste teknologien innen termobinding. Tiger Marines løsning fjerner den gammeldagse lim-metoden mange av deres konkurrenter bruker.

Alle skjøtene på båtene fra Tiger Marine er svært pålitelige og har overlegen kvalitet.

Fordi båtbyggeren har mer enn 20 års erfaring innen varmesveisemaskiner kan de tilby båter av høy kvalitet med ekte sveisegaranti.

INTERNASJONAL DISTRIBUSJON OG FORHANDLERNETTVERK

Tiger Marines båter er eksportert over hele verden gjennom deres nettverk av godkjente distributører og forhandlere. Du kan lett finne en båt fra Tiger Marine hos en av deres forhandlere uansett hvor i verden du måtte befinne deg. Holmen Marine er norsk forhandler.

Besøk Tiger Marine sin hjemmeside hvor du finner en oversikt over våre forhandlere, eller se mer på vår egen hjemmeside på www.tigermarine.no

STANDARDER OG GODKJENNELSER

Tiger Marine-båter er bygget i henhold til kravene i internasjonale standarder som ISO-6185, ISO12217 og europeisk direktiv for fritidsfartøy 2013/53/EU.

Båtene til Tiger Marine er også sertifisert av IMCI (International Marine Certification Institute) og RINA. I tillegg til ISO9001 (International Standard for Quality Management Systems).

Alle disse standardene og godkjennelsene sikrer at våre kunder mottar kvalitetsbåter.

TOPPKVALITET

Tiger Marine-båter er bygget med de aller beste materialene til bruk i oppblåsbare båter. Basert på firmaets lange erfaring, har de valgt materialer fra følgende produsenter:

  • VALMEX: PVC-baserte materialer laget av Mehler Technologies fra Tyskland.
  • Orca: CSM (Hypalon) laget av Pennel og Flippo fra Frankrike.
  • SPRADLING: Alle båtens puter blir levert med de beste marine vinyler og tekstiler fra den verdenskjente produsenten.

STADIG FORBEDRING AV VÅRE MODELLER

Tiger Marine arbeider stadig med forbedringer av sine modeller. Dette slik at de opprettholder et høyt nivå og bruker den aller siste teknologien.

Kontinuerlig utvikling av Tiger Marine sine båter gjøres for å reflektere de beste og siste designoppdateringene på hver modell.

STORT UTVALG AV MODELLER

Tiger Marine har 27 modeller i sitt utvalg av båter. De dekker dermed alle krav til de fleste av sine kunder. Vi tilbyr et bredt utvalg av fargevalg for pongtongene, glassfiber (GRP) og putetrekk for å dekke alle dine behov og smak.

VALUTA FOR PENGENE

Vi i Tiger Marine og Holmen Marine er stolte av å kunne levere båter av høy kvalitet til svært attraktiv pris. Hos oss får du mest valuta for pengene.